Κριτική Ταινιών


#1

Είδατε κάποια καλή ταινία και θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας μαζί μας; Θέλετε να θάψετε κάποια ταινία γιατί είχατε υψηλές προσδοκίες και χάσατε δύο ώρες από την ζωή σας; Εδώ είστε… ξεκινήστε…

Μην ξεχνάτε να μας βάζετε και το link από το IMDB αλλά και κανένα καλό trailer από το YouTube… :wink:


#2

Eίδα προχθές το “The Discovery”.

Δε μπορώ να πω οτι μου άρεσε τόσο η ταινία, αλλά το concept της.

Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν επιστήμονα (Ρόμπερτ Ρέντφολντ), ο οποίος ανακαλύπτει και αποδεικνύει οτι η ψυχή έχει προορισμό μετά τον θάνατο. Αυτό βέβαια έχεις ως αποτέλεσμα τις χιλιάδες αυτοκτονίες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο γιός του επιστήμονα, γνωρίζει μια κοπέλα, την οποία ερωτεύεται και αναθεωρεί τα πάντα σχετικά με την ίδια του την ύπαρξη. Παράλληλα ο επιστήμονας βρίσκεται πλέον στην φάση του να ανακοινώσει που ακριβώς πηγαίνει κάθε ψυχή μετά τον θάνατο.

Η ταινία έχει ως βασικό θέμα τη ζωή μετά το θάνατο, σε ένα αργό αλλά ατμοσφαιρικό περιβάλλον γεγονός που τη κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Δεν ειναι ταινία scifι αλλά περισσότερο κοινωνική μέσα σε ένα ρομαντικό πλαίσιο.

Στο τέλος έχει μεγάλες ανατροπές που ανεβάζουν τη ταινία.

Τη προτείνω ως κάτι ανάλαφρο.


#3

Δεν την λες και ανάλαφρη με αυτό που πραγματεύεται, αλλά είναι μια από τις καλές ταινίες που είδα πρόσφατα. Το casting δεν με ενθουσίασε, εκτός του Robert Redford, αλλά τη συστήνω κι εγώ!


#4

Πριν λίγες μέρες είδα το παλιό μεν, άλλα πάντα καλό Hot Fuzz…

Ο πρωταγωνιστής είναι ο καλύτερος μπάτσος της Αγγλίας, άλλα επειδή είναι τόσο καλός που μπροστά του όλοι οι άλλοι φαίνονται “άχρηστοι”, τον μεταθέτουν στο “πιο ήσυχο χωρίς της Βρετανίας”.
Μόνο που στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο “ήσυχο”, με κάποιους φόνους να γίνονται στην σειρά, και όλοι να προσπαθούν να τους παρουσιάσουν σαν “ατυχήματα”.

Μία από τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει εδώ και αρκετό καιρό, και μία ταινία που σε κρατάει στην τσίτα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σκηνή…

Και φυσικά μαζί με αυτή προτείνω και τις άλλες 2 ταινίες της “τριλογίας” του Edgar Wright, το Shaun of the Dead και το The World’s End…
Πάντως για εμένα το Hot Fuzz είναι η καλύτερη από τις τρεις.


#5

Hot fuzz νταξ τρελή ταινία απλά. Μου την θύμησες τώρα και πάω να πάρω σβάρνα τα τορενταδικα


#6

Είχα την εντύπωση ότι το είχα δει αυτό αλλά τελικά μάλλον το μπέρδευα με κάποιο άλλο… Σήμερα το βράδυ έχουμε προβολή!!! :smiley:


#7

Επική ταινία όσες φορές και να την δεις !!!


#8

θα πρότεινα τη συγκεκριμένη ταινία ανεπιφύλαχτα. Από τη πρώτη στιγμή σε κρατά σε αγωνία. Οι αποκαλύψεις και ανατροπές είναι τόσο καλοδουλεμένες όσο και η αψεγάδιαστη σκηνοθεσία της.


#9

Μιλάμε για τον Edgar Wright… ότι και αν έχει σκηνοθετήσει απλά τα σπάει.

με την ευκαιρία η καινούργια του ταινία απλά σπέρνει


#10

δώσε λίγο υπόθεση :slight_smile:


#11

Μόλις τελείωσε η προβολή του Baby Driver.
Ωραία ταινιούλα με γλυκανάλατο τέλος!
Προτείνεται! :smile:
@dope thanx!


#12

Αχ… ο αόρατος επισκέπτης… “The Invisible Guest”… την είδα την προηγούμενη εβδομάδα… πολύ γαμάτη ταινία… σας την προτείνω κι εγώ αν σας αρέσουν τα θρίλερ μυστηρίου.


#13

@kkostas … εδώ σε έχω.

Ο Μπέιμπι έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο να είναι ο οδηγός για διαφυγή από ληστείες. Το ταλέντο του είναι συνυφασμένο με το προσωπικό του σάουντρακ που τον κάνει τον καλύτερο στην πιάτσα. Αλλά όταν εξαναγκάζεται να εργαστεί για τον Ντοκ, ένα αφεντικό του εγκλήματος, πρέπει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη μουσική του, όταν μια καταδικασμένη ληστεία απειλεί τη ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του.


#14

Επίσης ταινία που είδα πρόσφατα και πραγματικά με απορρόφησε…

Σε έναν απόμακρα μελλοντικό κόσμο που οι οικογένειες μπορούν να έχουν μόνο ένα παιδί, λόγω έκρηξης υπερπληθυσμού, επτά πανομοιότυπες δίδυμες πρέπει να αποφύγουν τον θάνατο, ζώντας μια κρυφή ζωή από το Γραφείο Κατανομής Παιδιών.

Οι αδερφές ξεπερνούν τον αυστηρό κανόνα που επέβαλε η πρόεδρος της υπηρεσίας οικογενειακού προγραμματισμού Nicolette Cayman και για να προστατευτούν χρησιμοποιούν όλες την ίδια ταυτότητα με το όνομα Karen Settman. Ο παππούς τους, που τις ονόμασε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, τις δίδαξε η καθεμιά να βγαίνει έξω μία φορά την εβδομάδα με την κοινή ταυτότητά.

Αυτά συμβαίνουν μέχρι τη μέρα που η Monday δεν επιστρέφει στην ασφάλεια του σπιτιού τους.


#15

Α θα το δω αυτό, μου κέντρισε το ενδιαφέρον!


#16

Είχα δει σκηνές στα προσεχώς όταν πήγα να δω την “Δουνκέρκη”… μου άρεσε ιδιαίτερα!!!


#17

Φαίνεται πολύ καλή!


#18

Πόσο καλή ταινία :slight_smile:


#19

Την είδα πρόσφατα (Netflix) και μου άρεσε το concept, μεν, χαλαρή ως και αδιάφορη η συμμετοχή του καλού cast.


#20

Το είδα σήμερα το Baby Driver… Πολύ δυνατό και απολαυστικό!! Άξιζε με τα χίλια!!