Από καπνιστής, έγινα εκνεφωτής


#1

Το έκοψα. Είναι η τρίτη φορά που το κόβω μέσα σε ένα χρόνο. ?Ξεκίνησα το nicorette spray.
Είμαι κοντά στο να το κόψω και αυτό.

Wish me luck!


#2

Καλή τύχη @trekos

Εγώ ατμίζω σχεδόν δέκα χρόνια τώρα και δεν έχω βάλει ούτε τζούρα από αναλογικό τσιγάρο από τότε που το έκοψα. Κάνε ότι χρειαστεί αρκεί να μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου…


#3

Δεν το ήξερα αυτό το nicorette… τους έχει τσούξει προφανώς με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και βγάζουν ότι βλακεία τους έρθει μήπως και πουλήσουν… Φαντάζομαι είναι και πανάκριβο. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο για μένα είναι το καλύτερο, αλλά στην τελική καλύτερο είναι αυτό που καταφέρνει να σε πείσει να μην ξαναβάλεις το κανονικό τσιγάρο στο στόμα σου. :wink:


#4

Καλή επιτυχία ρε @trekos και να είναι η τελευταία φορά που το κόβεις.
Εγω το έχω κόψει εδώ και 4 χρόνια περίπου. Μαχαίρι. Μια ωραία πρωια απλά είπα “fuck this shit” και δεν το ξαναέβαλα στο στόμα μου.
Δεν μου έχει λείψει στιγμή,αλήθεια, και πίστεψε με, η τελευταία τετραετία ήταν γαααααμησε τα. Εννοώ πως έχω τραβήξει ζόρια καλά. Είχα δικαιολογία να το ξεκινήσω αν ήθελα, λόγο πραγματικό δεν είχα :wink:. Νιώθω πως κέρδισα ζωή.

@Bright Μαράκι, και στα δικά σου κοκκονα μου! Μπορείς! :v:t3:


#5

Το έκοψα στα 23 μαχαίρι και δεν μου έχει λείψει στιγμή. όλοι μπορούμε, το θέμα είναι να γίνει η αρχή.
καλή τύχη @trekos και το βασικότερο… δύναμη!


#6

Όλοι μπορούμε με κάποιο τρόπο σίγουρα… άλλα όσο πιο νωρίς το κόψεις τόσο καλύτερα - στα 23 σίγουρα κόβεται πολύ πιο εύκολα από ότι στα 33 και δεν μιλάμε για τα 43+ όπου τα πράγματα γίνονται πλέον πολύ δύσκολα. Όσο πιο πολλά χρόνια είσαι καπνιστής, τόσο πιο δύσκολο είναι να το κόψεις. Συγχαρητήρια σε όσους και όσες το καταφέρνουν και εύχομαι όλοι να προσπαθήσουν και να το πετύχουν.


#7

Στα 42+ δε κόβεται, δύο πακέτα την ημέρα…


#8

@Djcostas…μαζί θα το κόψουμε. …το τσουτσουνι…γιατι το τσιγάρο δεν το βλέπω


#9

Κόβεται και στα 42 και στα όσα θέλεις… αρχικά πρέπει να το πάρεις απόφαση και μετά να βρεις ένα καλό ηλεκτρονικό τσιγάρο να αναπληρώσεις την ανάγκη σου για νικοτίνη.


#10

Όλα είναι στο μυαλό, Δεν το χρειάζεσαι.


#11

Σπρέι νικοτινης. 22€ στο Φαρμακείο, 16 ως 17€ σε eshops. Μου κρατα πρπ 10 μέρες η καθε συσκευασία.
Ειμαι στο 2ο.μηνα. Τώρα κανω 3-4 τζουρες τη μερα.
Ειμαι σε καλο δρόμο!


#12

Εσύ τι πετάγεσαι λέμε, slap λέμε


#13

Με 3-4 τζούρες την ημέρα ζοριζεσαι για να το κόψεις και βιώνεις έντονα την στέρηση… το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορείς να το κάνεις όλη μέρα, στοιχίζει φθηνότερα και δεν βιώνεις το σύνδρομο στέρησης. Είπαμε όμως… στην τελική ότι λειτουργεί, αρκεί να μην καπνίζεις τον θάνατο. :skull_and_crossbones:


#14

Σε λίγο θα μας πειτε να γίνουμε και vegan…


#15

Με αυτη τη νέα τεχνολογία που προωθεί τωρα ο Παπαστράτος και έχει κάνει μεγάλη επένδυση (μέσω P.M. βέβαια) τι παίζει?


#16

Αν αναφέρεσαι στο Iqos το λειτουργεί ένας φίλος ο οποίος λόγω ευαισθησίας δεν τα κατάφερε με ηλεκτρονικό. Αυτό είναι πιο επιβλαβές από το ηλεκτρονικό αλλά πολύ λιγότερο επιβλαβές από το αναλογικό τσιγάρο αφού δεν κάνει καύση αλλά απλά θερμαίνει τον καπνό (heat not burn). Επίσης είναι πολύ ακριβό - όσο τα κανονικά τσιγάρα και το κάθε ένα διαρκεί πολύ λίγο (περίπου 12 τζούρες) και είναι πολύ ελαφρύ. Μονόδρομος για κάποιον που δεν θα τα καταφέρει με το ηλεκτρονικό…


#17

image