Αστεία κείμενα


#1

Γνωστά ή άγνωστα κείμενα, πάντα με χιούμορ, τυχόν ταυτοποιήσεις μελών έιναι καθαρά συμπτωματικές…


#2

Αγαπητέ Γιώργο,
Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις! Τις προάλλες, έφυγα για τη δουλειά μου αφήνοντας τον σύζυγό μου στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση όπως συνήθως. Δεν είχα απομακρυνθεί πάνω από 500 μέτρα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και έσβησε. Το πάρκαρα στην άκρη και πήγα με τα πόδια πίσω στο σπίτι για να ζητήσω βοήθεια από τον σύζυγό μου.

Όταν μπήκα στο σπίτι δεν πίστευα στα μάτια μου! Τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρά μας με την κόρη των γειτόνων μας. Εγώ είμαι 52, ο σύζυγός μου 54 και η κόρη των γειτόνων μας 22. Είμαστε χρόνια παντρεμένοι. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση μαζί της τους τελευταίους 6 μήνες. Του είπα να διακόψει αλλιώς θα έφευγα. Είναι άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες και νιώθει άχρηστος και θλιμμένος. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά από τη μέρα που του έθεσα το τελεσίγραφο γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Δε θέλει να πάει σε σύμβουλο γάμου και φοβάμαι ότι δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση.

Μπορείς να με βοηθήσεις;
Μαρία

Αγαπητή Μαρία,
Όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές και σβήνει μετά από τόσο μικρή απόσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίμου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγής και επίσης τα καλώδια της γείωσης. Αν τίποτε από αυτά δε σου λύνει το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι ελαττωματική η αντλία βενζίνης, δημιουργώντας χαμηλή παροχή πίεσης στα μπεκ ψεκασμού.

Ελπίζω να σε βοήθησα
Γιώργος


#3

@Djcostas …ρε συ,τι πίνεις χριστουγεννιάτικα και δεν μας δίνεις?


#4

…ότι και να σου πω θα είναι λίγο, κάτσε να γυρίσει ο χρόνος να κάνω απολογισμό και θα σου πω…


#5

Ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε κανέναν…

Όταν πήγαινα σχολείο, συγκεκριμένα από την 1 τάξη του γυμνασίου είχα ένα συμμαθητή τον Τάσο.

Η μαθηματικός μας η Κ. Μαρία δεν έχανε καμία ευκαιρία να χλευάζει τον Τάσο ο οποίος δεν έδειχνε ιδιαίτερα εύστροφος και ήταν γενικότερα γκαφατζής. Του έλεγε χαρακτηριστικά ότι “Με τα μυαλά που κουβαλάς καημένε Τάσο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σωστό μόνο καταστροφή είσαι”. Κι εκείνος κάθε φορά μαζευόταν λυπημένος.

Τα χρόνια πέρασαν και μόλις πριν από 1 μήνα έμαθα μέσω του Facebook ότι η Κ. Μαρία αν και όχι πολύ μεγάλη σε ηλικία αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία γίνετε στην Ελλάδα μόνο από ένα συγκεκριμένο Ιατρικό Team.

Η εγχείρηση έγινε προχθές και μετά από αρκετές ώρες το χειρουργείο πέτυχε. Όταν η Κ. Μαρία άνοιξε τα μάτια της είδε ένα νεαρό Γιατρό ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της χειρουργικής ομάδας να της λέει ότι όλα πήγαν καλά και πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα.

Τότε η Κ. Μαρία τον ρώτησε να μάθει το όνομά του.
Αφού αυτός της το είπε… άρχισε ξαφνικά να αισθάνεται μια δυσφορία και δυσκολία στην αναπνοή μελάνιασε στο πρόσωπο και ξεψύχησε στα χέρια του γιατρού που απορούσε τι πήγε στραβά.

Λίγο πιο πίσω στο δωμάτιο ήταν και ο Τάσος που καταλάθος είχε βγάλει την πρίζα του αναπνευστήρα για να βάλει την ηλ. σκούπα να σκουπίσει αφού δούλευε στο νοσοκομείο ως καθαριστής.

Τελικά όλοι είχαμε υποτιμήσει το ένστικτο της Κ. Μαρίας για τον Τάσο…