Κουνιστή τηλεφωνία


#1

Ανοίγω το παρόν θέμα ώστε να συζητάμε για νέα κινητής.

Ξεκινάω. Έχω εδώ και 2 βδομάδες το Xiaomi mi max 2. Είναι phablet στις 6.5" και έχει τεράστια μπαταρία στα 5300mAh. Επίσης έχει 4GB Ram και 64GB Rom. Κλασικά οχταπυρηνο και 12MP φωτογραφική.

Σαν αυτονομία είναι απίστευτο. Εμένα μου βγάζει 2 γεμάτες ημέρες και η οθόνη του είναι πάνω από 10 ώρες ανοιχτή. Και όλα αυτά χωρίς καμία ρύθμιση για εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα χύμα.

Το κακό είναι το μέγεθος και η άθλια φωτογραφία.


#2

Στην γυναίκα μου έχω πάρει εδώ και ένα χρόνο (και βάλε) το Mi Max το πρώτο… τέρας αυτονομίας επίσης, άριστη οθόνη, κανένα πρόβλημα απόλυτως ούτε σε ταχύτητα ούτε σε λειτουργικοτητα. Οι φωτογραφίες την ημέρα είναι άριστες, νύχτα όμως όπως όλα έχει τα θεματάκια του. Σε γενικές γραμμές απόλυτα ικανοποιημένοι.


#3

Στο μεταξύ μια καλή λύση που έχω βρει για τις διαφημίσεις είναι το adguard. Δεν υπάρχει στο play store αλλά παραδόξως υπάρχει στο app store της Apple. Είναι ένας proxy που κόβει τις διαφημίσεις. Το έχω ένα χρόνο τώρα και κάνει φοβερή δουλειά. Κόβει σχεδόν τα πάντα. Κοστίζει βέβαια 8€ το χρόνο αλλά ΟΚ. Βάλτε πόσο δουλεύουμε τη μέρα το τηλέφωνο πιστεύω πως είναι πολύ τίμιο. Από πέρυσι που το ανακάλυψα σταμάτησα να ασχολούμαι με το root. Δεν έχω κανένα λόγο.


#4

Πείτε ότι θέλετε… Με ένα Lumia 635 είμαι, και είμαι μία χαρά… :stuck_out_tongue::smiling_imp:


#5

Μια χαρά είσαι. Σαν το ΚΚΕ. Έχει ψοφήσει το οικοσύστημα αλλά εσύ σταθερός.


#6

Το ΚΚΕ και τα Windows Phone είναι ιδέες… Και οι ιδέες ποτέ δεν πεθαίνουν!!


#7

Γατάκια…


#8

Σοβαρά τώρα. Έχουν γίνει άχρηστα. Έχουν περισσότερες ελλείψεις σε σχέση με 20 χρόνια πριν. Παλιά είχες και μια αξιοπρεπή ατζέντα. Τώρα ούτε καν. Πολλά τέτοια τηλέφωνα δεν παίρνουν καν 2 αριθμούς. Και μιλάμε για καλά μοντέλα.